Meomex Méréstechnika Kft.

Cégünk 100%-ban magyar tulajdonú. Célunk és működési elvünk az elégedett Ügyfél. A folyamatosan változó piaci igényeket figyelembe véve a MEOMEX Méréstechnikai Kft minden Ügyfél igényt kielégítő szolgáltatással áll Partnerei rendelkezésére.

A MEOMEX Méréstechnika Kft. több magyarországi akkreditált labort foglalkoztat tulajdonrészesként, ezért Partnereinknek olyan árakat kínálunk, amivel jelentős költségmegtakarítást tudnak felmutatni.

Minden laborunk NAH által akkreditált kalibráló laboratórium. Minőségpolitikánk a Megrendelőink igényei alapján támasztott követelményekre épült, ezért A MEOMEX Méréstechnika Kft. garantálja Önnek a minőségi és tisztességes kalibrálások elvégzését.

.

Miben különbözik a Meomex a többi méréstechnika Kft.-től?

Íme néhány előny, ami megkülönböztet minket versenytársainktól:

Cégünk a laborban történő kalibrálások 100%-át lefedi, ezért minden mérőeszközt tudunk akkreditáltan kalibrálni.

A MEOMEX Méréstechnika Kft. végzi a mérőeszközök oda-vissza szállítását saját sofőrrel díjmentesen, ezért Megrendelőinknek nincs szükségük külön fuvarszervezésre.

Tapasztalt munkatársakkal dolgozunk, akik több, mint 10 éves tapasztalattal garantálják a maximális szakértelmet.

Mivel egyszerre több partnerrel dolgozunk együtt, így garantálni tudjuk a „nagyker” árakat Önnek.

Rövid átfutási idővel dolgozunk, mert tudjuk: az idő = pénz.

Számunkra az Ügyfél az első.

Mivel foglalkozik a Meomex Méréstechnika Kft.?

Cégünk hossz-, hőmérséklet-, nyomás- és elektromos mérőeszközök akkreditált kalibrálásával és forgalmazásával, továbbá nyomaték kalibrálással foglalkozik. Kérjük tekintse meg legismertebb szolgáltatásainkat.

Amennyiben nem találja a listában a kívánt mérőeszközt, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy emailben és biztosan találunk megoldást Önnek is!